ePublisiti 2.0

 
 

Bantahan Awam Kini Secara Atas Talian.

 
  PLANMalaysia sedang berusaha membangunkan penempatan yang mampan. Kami sangat mengalu-alukan sebarang pendapat dan komen anda bagi
meningkatkan kecekapan kami untuk membantu anda supaya dapat hidup dengan selesa dengan kemudahan yang sesuai dengan keperluan anda.
 

 

Borang Bantahan Awam Online

     
  KEGUNAAN BORANG BANTAHAN AWAM  
     
 
  1. Laporan Rancangan Pemajuan merupakan Suatu Pernyataan Bertulis Mengenai Dasar dan Cadangan AM, Pihak Berkuasa Perancang Tempatan Berkenaan Dengan Pemajuan Dan Penggunaan Tanah Dalam Negeri atau Daerah Yang Turut Merangkumi Aspek-Aspek Social, Ekonomi, Fizikal dan Alam Sekitar.
  2. Anda berhak dan berpeluang untuk mengemukakan ulasan / pendapat berhubung penemuan dan cadangan-cadangan pembangunan yang dibuat dengan mengisi dan mengemukakan cadangan dan pendapat melalui borang bantahan ini.
  3. Pendapat dan cadangan anda akan dipertimbangkan dalam Mesyuarat Jawatankuasa Bantahan dan Pendengaran Awam.
  4. Borang Bantahan Awam Online hanya disediakan mengikut tempoh “Program Publisiti Dan Penyertaan Awam” bagi satu-satu Rancangan Pemajuan sahaja.
 

 


Kemaskini pada 2022-11-08 13:09:27 daripada Administrator

  •  
  • Print
  • Email this page

 
 
 
Bahasa | English

 

 
 

Sebarang pendapat dan bantahan mengenai rancangan pemajuan, hendaklah melalui Borang Bantahan Awam dalam tempoh publisiti